nuffnang

Saturday, April 17, 2010

weekend minggu ini : misi mencari dorothy

dorothy????
sape dorothy????


ni ha si dorothy,... anak ikan mas kepunyaan elmo.
ingat esok nak gi beli barang sekor dua... nak kasi khas utk anak bujang ku tersayang!
kira dlm erti kata lain, selain to teach him sayang kan haiwan2 (konon nyerrrr!!!), leh juga terap kan nilai responsibility kat abang adam.... tapi bab cuci2 aquarium siler serah kan kat daddy kay! sangat2 mummy tak kuasa....!!!
tapi plan nak beli letak dlm bekas kecil sudah lah...., takde lah berkarat je aquarium tu nanti, tak pepasal jd kes aniaya binatang lak!
nak cari bekas comel cenggini, utk letak atas coffee table cukup lah!




so, ini lah (insyaallah) aktiviti yg bakal berlangsung hujung minggu ini.
dibawah ni pulak muka (insyaallah) tuan kepada 'dorothy' nanti :-









ok, tak sah lah pulak kalau ada muka abang takde muka adik nyer yg sangat2 cheeky...
ni dia, ariana.. adik manja abang adam!!!

selamat berhujung minggu, kawan-kawan!!!

nuffnang