nuffnang

Tuesday, April 27, 2010

baby bottle's cleanser; and the winner is.........









antara banyak2 bottle cleanser yg berada dipasaran, i think (ulang dlm bahasa malaysia - SAYA FIKIR) these 3 is the most popular chosen by parents; sleek, pureen & tollyjoy (tp yg tollyjoy ni yg paling mahal!).. i've tried all, and the best is yg gambar first tu.. SLEEK! sangat berkesan! liquid nya pekat, tak perlu yg brush bottle beria2, bau pun tak lekat kat bottle anak, memang best lah!

tak pernah try???? siler, siler dapat kan dipasaraya berdekatan dengan anda! (Jusco paling senang dapat!)

selamat mencuba ye kawan2 semua!

5 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

x pernah tau pun psl sleek nieh .. tq 4 the info ..nanti gi jusco leh try ;-)

honeylanz said...

has biasa guna yg pureen tu aja..

Nurhayati said...

sama la kita tak tau brand sleek ni. pasni nak gi terjah dan beli..hihi macehhhhhhh

makcikkantin said...

hmmmm nak tunggu basuh botoi cucu la

CT Umaimah said...

Sleek ya... tak pernah cuba... selalu pakai pureen... nnt nk g carik la since yg pureen pon dh nak abis...

nuffnang