nuffnang

Tuesday, April 20, 2010

TGI Friday, Subang Parade

seriously...... i rasa TGI Friday tak best!!!!!
ok, i betul kan balik.... bukan lah tak best sangat, cuma biasa2 aja! i sendiri pun tak tak apa yg buat i rasa macam tak best makan kat sini... food - boleh tahan with good portion, service - boleh tahan..., tak tau la, cuma i betul2 rasa yg tempat ni been overrated la!

disebab kan i rasa tak berapa best, so gambar muka anak2 je lah ye.... pic food tak amik!









ok, tutup citer pasal TGI...
ni pic ada, kat CROCS, sibuk dok compare his crocs ngan crocs besar yg display kat situ!
huhuh....!



ni among fav shop kat sini... ni jawapan kepada 'kenapa tiap2 minggu i melawat Subang Parade'. sangat2 suka beli fruits kat sini! so, far memang fruits nya sangat berkualiti & harga pun sangat2 ok!




ok... itu saja kali ini!
daaaa.....
uishhhhhh, nampak sangat peminat tegar Subang Parade nih!

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lama tak msk tgi .. selalu my bestfren iddien belanja .. heh..heh ..rasanya food dia py rasa dah biasa2 dah kot .. tue sebab dorg gigih buat promo .. chilis or tony romas lg ok rasanyer

Hezesuze said...

amboii siap bgi website subang parade tu....promote lagik...huhu

nuffnang