nuffnang

Monday, March 7, 2011

Buku - 'senangnnya memasak bersama chef Hanieliza'

- chef Hanieliza-

mesti ramai juga yg megenali kak liza ni, samada memang pernah berjumpa atau melalui tulisan, cerita, resepi yg dikongsi kak liza melalui 'fotopages' miliknya.

jadi bila dapat tau kak liza dah mula mengeluarkan koleksi resepi, laju je cari2 di pasaran. so far baru ada dalam 7pcs, nanti bila2 jumpa kena beli lagi.

so far, i've tried 3 desserts dr buku 'senangnya memasak Puding & Desserts', ternyata, iaya memang mudah dibuat, sedap & mesti jadi! sukaaaaaa! Dah buat pudig jagung, puding pic & puding marble, ketiga2nya memang sedap! :)

so, for those yg suka memasak, or dah pening cari idea nak masak apa, sila ke kedai2 buku yg berada berhampiran anda & dapat kan buku2 resepi dr chef hanieliza yg sememangnya best! bukunya pun murah je, rm5.50 satu keluaran PTS Publishing.

:)

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

best buku dia .. senang nak follow ... harus jdkan koleksi ;-)

zailamohamad said...

menu dalam pantang ada??

nuffnang