nuffnang

Sunday, December 5, 2010

size 14 / size 16 / size L

Im 6mth+ pregnant and thats the size of tops that im wearing now. ikut cutting baju la kan..
tapi seluar jgn harap lah, awal2 lagi ive to wear maternity pants... ni pun perut sangat besar! (isk isk isk)...
but, utk baju, im more than happy.., actually tak perlu pakai baju maternity pun (tapi, bila lalu (9month punya butik tu, harus lah beli jugak..), dan selalunya baju2 yg menjadi pilihan adalah dr Dorothy Perkins... (sebab senang dpt size & cantik jugak!)... so, even after pregnant i tak takut sangat bab size baju, cuma 'perut' tu yg bakal jd igauan ngeri! adehhhhhh!
but then, klu dpt turun sampai size 8 kerrrr...., tak ke best??? (ni berangan??? ehhhh, anggap je motivasi diri!) ngeeeee.....





mau slim...
mau slim...
mau slim....



:p


3 comments:

zailamohamad said...

a'a, samerlah kitee..kalo pasal baju ok tapi tang seluar..hermmm, tersangatlah ke depan;D

i pon nak slim jugaa, pas pantang jom daftar gym sesama ya

Hezesuze said...

alaaa deliver baby dulu ler uols baru bleh ckp nak slim hehehehe

Joy said...

jom kita slim sesama pas ni ;)

nuffnang