nuffnang

Monday, December 13, 2010

KFC pun ada EGGs Tart!

eh ehhh..., dont rubbed korang nyer mata, betul lah...
KFC = Kentucky Fried Chicken

ni the latest on their menu, egg tart...
i bought 6pcs = rm10.60..
kira ok lah kan...
tapi, rasanya memang sangat sedap!

sla masukkan dlm list "Mesti Cuba" korang ye... sedap sangat sedap lah!







hari ni pun nak mintak husband beli lagi bila dia balik kerja nanti!
:)

7 comments:

tigrismalaya said...

eh u betul ker??

i sukkaaaa sgt egg tart..selalu beli kat baker cottage, makan masa dia panas2 lagik..bestnyer..

DaZzlingLilLy said...

nak jugak!..best nih..

makcikkantin said...

Yalah kan lina...egg tu kira part of the C, so okay lah. Rasa cam nak cuaba jauga nanti

Lisa said...

ya..betul k ina..memang sedab sgt2..
teringat la plak nk makan lagi :)

Hezesuze said...

hohohoho betul ke nie?? tapi tak bape minat egg tart ler hehe

zailamohamad said...

i pon suka egg tart!! bolehlah cari ni

linahilmin said...

Ladies, ada yg dah try? Sedapkan... I ni dah bbeberapa ari dok ulang beli, suka sangat! Tp selalunya klu malam dah abis! :( paling2 dpt beli seketul jek! Ala, sah2 tak cukup utk perut i nih! He he!

nuffnang