nuffnang

Sunday, October 31, 2010

Retail Theraphy





walau hanya sekadar benda kecil dah cukup utk saya riang ria & stress free. Dari dulu saya yakin dengan kaedah 'retail theraphy' kalau dilanda kerunsingan atau stress. Kalau pun sekadar membeli sebuah novel baru atau sebatang lipstick hati dah puas! Saya tak suka window shopping, pada saya itu hanya membuat saya bertambah tensi! jadi, belilah apa saja sekadar mampu ketika itu. Dan ini hasil belian semalam yg paling saya suka; Bobbi Brown Mini Brush & wangian Chanel - Chanel Chance.
gembira tahu!
:p
Tapi, kita sama2 ingat ya, hidup kita belum tentu panjang atau pendek jadi kalau boleh bila2 masa pun kena happy ya! (bukan hanya bila dapat beli apa yg kita mahukan.... ooooopppsssss!)
take care para sahabat!
:)

5 comments:

zailamohamad said...

at least u pakai babe, i ni tengok jelah sebab xsuka pakai (during this pregnancy periodlah)
apa2 pon memang best kalau dapat shopping kan *tapi i dah xlarat dah*

NadiahKhair said...

Chanel chance tuh mmg fave perfume. Masuk nih dah 3 botol..masih setia tp nad suke yg hijau-eau fraiche.
Eh,nak tanye mini brush tuh berapa? Maumaumau

Hezesuze said...

suke ngan perfume..tapi xpernah lagik try perfume chanel...huhu

Nurhayati said...

memang terapi yang menyeronokkan la.. jeles2x. :)

linahilmin said...

zaila, i shopping larat, wat keje umah tak larat! hak hak!

nad, yg hijau tak try pun, nanti bila2 nk try lah... BB mini tu rm220.

heze, sis..nanti bila2 leh try, sedap bau dier!

yati, mummy yati yg baru abis pantang, sila cepat2 terjah soping mall okeh cari Daria! :p

nuffnang