nuffnang

Friday, October 15, 2010

3 bags + 1 purse for 2010

ni hasil rembatan utk tahun ini:



1. Coach Poppy Pocket - Coach One Utama
this is my fav 'bag lenjan'!





2. Anya Hindmarch Marcia Hobo - AH, Parkson One Utama
.




3. LV Speedy 30 monogram
yang ni paling special, one mesti lah sebab its my 1st lvoe... the ultimate reason is sebab its surprise for my darling husband! tq sayang!
hubby bought it from LV KLCC





4. Gucci zippy wallet
yg ni latest one, also surprise from him! baru sangat ni, still berbau Gucci!
its from Gucci KLCC







ni baru middle Oct kan..... boleh lagi kot barang sedas dua!
(sambil jeling hubby)...
ha ha!

12 comments:

DaZzlingLilLy said...

wahhh..bestnya..dan lagi rembat sebijik lagi sebelum 2011

hannan nazri said...

wow!!! :)

zailamohamad said...

bertuahnya mak buyong sorang ni...ilmu apa u pakai nak belajar kasik hubby zaila juga!!

Hezesuze said...

wah camni nk jadi mak buyong arr..sume wishlist dapat ditunaikan ahakss

nak jugak bag LV monogram tu..huhu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wauuuuuuuuuuuuuu sumer designer's bag ... wahhhhhhhhhhhhhhh ;-)

FAM said...

cantik2!!

i.s.z.a.n said...

setuju! lg 5 pun bley ngaaaaaaaaa

~Eila @ Along~ said...

owhh... thn ni i pecah rekod.. beli beg je kejenya hahaha

linahilmin said...

friends;
:)

Nurhayati said...

masyaAllah seronoknye dirimu shopping tahun ni.. semua best. dan pasti ada surprise dari ensuami.. lakiku last wat surprise beli bag tahun 2006 huarghhh lama dah.

linahilmin said...

yati,
encik zaf: sila belikan isteri kesayangan anda bag baru present bersalin ye! :)

reena said...

WAhhhhhh sempat lagi ni nak tambah 2 or 3 ketul lagi. Hehe :p

nuffnang