nuffnang

Monday, July 12, 2010

sudah 4 tahun....





rasa seperti melihat mata dia buat kali pertama....
rasa seperti memegang dan mendakap erat dia buat kali pertama...
yang dulu kecil serta fragile...
yang dulu digomol, cium, peluk.... saban minit saban waktu...
walau kini sesudah 4 tahun.... adam masih dilayan begitu...
masih mummy rasa adam masih kecil dan fragile... walau hakikatnya adam sangat independant dan kedewasaan adam melebihi umur adam...
adam masih mummy gomol, peluk dan cium saban waktu.. dan mummy rasa masih ada bau yang sama seperti 4 tahun lalu...
sebab, sampai bila-bila pun.....
sebab, sampai adam umur berapa pun...
pasti mummy akan anggap adam 'baby' mummy....
sampai bila-bila sayang....

HAPPY 4TH BIRTHDAY, ADAM DZARIF FAUZI!






















mummy, daddy, adik & the rest of the families sayang adam sangat-sangat...


eternity....

6 comments:

Awin Roslin said...

HAPPY BIRTHDAY ADAM DZARIF! KAK AWIN SYG ADAAAMMM! ;D

honeylanz said...

happy birthday Adam...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

heppi bestday adammmmmmmm ;-)

Hezesuze said...

hepi buffday Adam....muaahh!!

Awin Roslin said...

if i were u kan long, masa tulis entry ni dah berjurai air mata.sbb sayang sangat and then besarrrrr dah dia. :')

linahilmin said...

All, thanks a lot for the wishes ye.. Amin utk semua doa2.

Awin, mcm x tau, ur kakak ni kan ke drama queen, harus lah airmata 3/4 baldi gittew!

nuffnang