nuffnang

Wednesday, July 14, 2010

Adam's Birthday (P2) - home sweet home
























tahun adam dapat tiup lilin 2 kali....
yg kali kedua ni, hanya dirumah... suppose tumggu tepat jam 12, tapi disebabkan birthday dah tak sabar2, kitaorang just let him blew the candles 5mins earlier... kira ok lah! tapi, this time dapat kek je lah; present dapat sekali je! hu hu.....
and again, selamat hari lahir ke-4 sayang!








ps - picture adik kesayangan adam harus enterframe jugak!

4 comments:

Hezesuze said...

amboi tiup lilin smpai 2x tu....huhu
haaa time ni mmg nmpak sejibik cam daddy dia...ngeee

CT Umaimah said...

Heepi Bufday Adam !!!!....
terliur pulak tengok kek dia....

honeylanz said...

sedap pulak cake tu....hehehe

zailamohamad said...

waah 2 kali tiup lilin..bertuahnya Adam..
My son Haziq pon pantang lalu depan secret recipe kat Kota Kemuning tu mesti mintak kek happy birthday..

aduishh, kalo hari2 mahu beli, boleh kopaks mama;D

nuffnang