nuffnang

Tuesday, July 13, 2010

Adam's Birthday (P1) - CHILLEX, Bandar Puteri, Puchong

semua kajadian dlm gambar ni berlaku last week, masa my parents ada kat sini...
sice semua dah berkumpul, we decide alang2 dah keluar makan tu, beli je kek... nyanyi ramai2 utk adam.
pusing2 punya pusing... ternampak cafe ni kat area Bandar Puteri, Puchong (shoplots sebelah giant).... tempatnya sgt happening & yg paling penting all foods served halal ye.

so, sampai tu makan2... gud presentation dan price pun sangat reasonable...
makan2 tu sambil tengok bola.... sampai je half time break, tokwan adam keluar belikan kek (nasib baik ada satu kedai bukak!).... terus kitaorang singa birthday song & pass his presents... he had so much fun! terus bukak pressie kat situ jugak!

TQ tokwan & wan utk 'James the train' (from thomas & friends)
TQ kak awin & paksu utk hoodie Elmo.... giler comel, leh pki gi watch sesame street live in Malaysia nanti!

love.... muahhhhh!































4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

i suka celebration yg simple tp meriah dekelilingi close family members .. rasa erat & loving gitu ;-)

Hezesuze said...

acara makan2 lagik....huhu

honeylanz said...

wat party sekali family gathering mmg best..

linahilmin said...

D, itu lah... Save budget pun ye! Ha ha!

Sis heze, tau xpe! Mana la boolat kan, mensyekik je keje!

Has, as hubby said, tunggu anak sek dulu klu teringin nk wat bday... Ni dia kata anak2 takde kawan lagi!

nuffnang