nuffnang

Wednesday, June 2, 2010

sinetron : benci bilang cinta : link2 utk download




ni my 1st entry bout sinetron ni: benci bilang cinta
dan atas sambutan hangat dan juga dengan mood i yg sangat2 baik ni, ni link2 yg boleh korang download utk menonton citer ni tanpa menunggu tiap2 ari kat depan tv-sampai nak pi mana pun tak boleh!





http://www.torrenthound.com/search/benci+bilang+cinta+episode+1

http://www.youtube.com/watch?v=ei6AE2vBmVc&feature=related

satu dari torrent & satu dari youtube & kedua2nya bermula dr episod 1 (pas tu pandai2 la korang klik ep 2, 3, dan seterusnya ye...) :p


juga sebagai bonus, ni ha link fb BAIM WONG....
bukak mata luas2... baim wong, hero benci bilang cinta..
facebook Baim Wong : klik sini



ohhh... sebelum terlupa, ni lirik lagu benci bilang cinta.
Nyanyian kumpulan RADJA, dipetik dari album Radja; Aku Ada Karena Kau Ada


BENCI BILANG CINTA

Dididam dididam
Dididam dididam

Sudah berulang kali aku percaya
Namun ternyata tak ada beda
Kau anggap mudah yang menurutku salah
Hingga aku menyangka
Diri ini bagaikan tak berarti di matamu

Bila kau malam gelap aku bintangmu
Ku terangi dirimu dengan cintaku
Agar kau bisa mencintai cinta
Dan menyayangi cinta
setulus kau menyayangi dirimu kekasihku

Chorus:

Jangan benci bilang cinta
Jangan marah bilang sayang
Jangan mendustai hati
Bila engkau memang suka
Jangan kau merasa jauh
Bila kau dekat denganku
Jangan kau menganggap cinta
Mudah datang mudah pergi

Dididam dididam
Dididam dididam

Bila kau malam gelap aku bintangmu
Ku terangi dirimu dengan cintaku
Agar kau bisa mencintai cinta
Dan menyayangi cinta
setulus kau menyayangi dirimu kekasihku

Chorus 2x

Jangan kau merasa jauh
Bila kau dekat denganku
Jangan kau menganggap cinta
Mudah datang mudah pergi

Dididam dididam
Dididam dididam






SELAMAT MENONTON KAWAN2!

7 comments:

honeylanz said...

harapnye cuti next week sempat menonton ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

suka tgk dorg berdua nie berlakon ..dgr gossip dorg nie pernah couple ... lina if ada yg berkenan tuppeware tue inform k .. TQ

Anonymous said...

salam...
mcmane nk gune torrent tu ye..kne reg x??

Anonymous said...

kene register ke torrent tu??pastu kene bayar ke??
sorila,,x tau,huhu

Anonymous said...

cite ni copy cite korea la. Princess HOur. sejibik,

Anonymous said...

Hi. Boleh tak upload semula cerita ni. Saya dah puas cari, tak ada juga link downloadnya. huhu

Anonymous said...

Salam, boleh reupload x.. dvd pon xjmpe ni.. pape email sy kat parasite_jeans@hotmail.com. .

Pls plss

nuffnang