nuffnang

Monday, June 14, 2010

"birthday presents"



novels - this one mmg tak sangka, sbb i wrote in my blog & fb i nk 2novel kat atas sekali tu.. and i know my husband sangat2 jarang baca my blog... fb lagi la tak, since dia sendiri pun takde! i love it!





Iphone & MacBook Air
:p






tapi the most important & best GIFT ever are;

Syukur & Thank You ALLAH atas segala limpahan rezeki.

Thank you husband untuk rasa cinta yg tak pernah kurang serta material duniawi yg cukup lengkap.. thank you for everything! I LOVE YOU!

Thank you parents; papa & mamy serta families untuk setiap doa, nasihat & kasih sayang! Along sayang semua!

Thank you, ADAM DZARIF FAUZI & ARIANA DAMIA FAUZI.... cinta hati mummy & daddy untuk rasa kebahagiaan yg amat sangat dengan hanya melihat korang berdua tersenyum riang!

Thank you friends (yg kenal secara langsung / alam siber), untuk ucapan hari lahir berserta iringan doa. Saya juga doakan yg baik2 untuk anda semua ya!

Syukur alhamdulillah, moga nikmat kebahagiaan ini berterusan sentiasa.
Amin.



2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wauuuuuuuuuuuuuuuu dasat2nya hadiahhhhhhhhhhhhh ;-)

Hezesuze said...

aiyoooo byknye dpt adiah....iphone xtahan tu....huhu

nuffnang