nuffnang

Thursday, June 3, 2010

"Nota Cinta"





look at the tagline... ahhhhhh, sangat manis kan!
"cinta itu sentiasa ada, cuma kita kena menyemarakkannya"
or in english..
"here's always love, just keep the flame of love burning"




actually masa buka blog, ada iklan coffee-mate ni yg diletakkan oleh Nuffnang; i terus click & enjoyed it...
kenapa tengok iklan pun enjoy?
because it's more than only a commercial...
ada contest beserta great prizes utk dimenangi, but it's more than a pertandingan....
apa yg buat saya hooked-up is the mini-series yg diletakkan disitu;
1st episode pun dah buat saya tertarik, it's simple tapi kemas...
editing menarik, kerja camera yg lawa, lakonan yg bersahaja.... saya rasa ianya sangat 'wow!'
2nd episod akan keluar on June 6th, can't wait! berdebar nak tau sambungannya!
Dan mini-series 'nota-cinta' coffee-mate ni adalah hasil kerja.....
saudara Jason Chong!
mesti ada yg tak kenal ni.... he's the director of super movie 'belukar'! he's also seorang pelakon, drama melayu, drama cina pun dia ada berlakon... sgt talented lah!
sile google image for his photo.... hensem dowhhhhh!!!

anda nak tengok mini-series ni?
anda nak join pertandingan; alah cuma jawab few simple questions jek?
or anda nak berkenalan ngan ngan Jason???... eheh! tiba2 kansssss! :p

ok, ni link2 penting utk anda click ok!

1) website coffee-mate : sini
2) facebook coffee-mate : sini
3) facebook Jason Chong : sini





3 comments:

honeylanz said...

tag line dia sgt manis ;)

Awin Roslin said...

jason chong is one talented dude and i've seen him in person sbb dia dtg prmote belukar kt kampus time event awin handle. belukar pun cita tu best! tak macam any typical local movie. :)

Nurhayati said...

semanis creamernya hihihi

nuffnang