nuffnang

Tuesday, August 17, 2010

Berbuka di rumah parents memang terbaik!


Homemade Apple Pie




Sira Pisang





Lompat Tikam




Ini desserts untuk 1 hari ye, bukan gabungan 3 hari...
kalau dessert pun dah 3 jenis, bayang nya main dish nya! huhuhu..... yang pasti semuanya homemade! Terbaek lah!

I'm still in the situation makan-keluar balik-makan-keluar balik... tapi takpe lah, memang gitu keadaannya kan... cuma, ramadhan kali ni, satu je yang ralat sangat, saya still tak berpeluang masak untuk husband tercinta! memang langsung2 tak boleh masuk dapur! Lucky, si dia sangat memahami.. Thanks for that! :p

ok, kawan2...
selamat berbuka (bila masuk waktu nanti)....

daaaaa............




3 comments:

Hezesuze said...

wah jd permaisuri ler kekdahnye kan...masak pun dah xlalu huhu

DaZzlingLilLy said...

sira pisang tu sedapnya....

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Salam perkenalan...

mak aiii sedapnye makanan...ha'alah mmg terbaik..
menggiurkan la menu ni.

nuffnang