nuffnang

Wednesday, March 17, 2010

tikus putih & pari-pari dtg lah umah i plsssss.....!

dah dua hari badan rasa tak sihat sangat2, sengal2 la, backpained, stiffneck, headache... cukup lengkap semua ada. bila tak sihat mcm ni, so house chores semua terbengkalai... ngan pinggan penuh satu sinki, dirty laundy, baju yg belum berlipat piling up, umah2 yg bersepah2 ngan mainan & buku2 anak tak payah cerita lah... and how i wish, ada tikus putih & ibu pari yg pegi jumpa cinderella yg tolong dia buat keje umah, tukar kan labu jd kereta kuda cantik, and wat fully make-over for her datang lah wat surprise kat umah i ari ni!!!! plsssss.....! i taknak la makeover & kereta kuda bagai, datang kejap tolong beres kan keje rumah pun dah cukup lah!

yes??? NO???!!!!!

adehhhhhhhh!




2 comments:

honeylanz said...

yesss... jap lg dia sampai ;)
has pun nak gak dia mai tlg has sekali :p

makcikkantin said...

he he buatla cam makcik..sesekali call je cleaning agency, jap tu sampailah tikus ngan pari2...beressss

nuffnang