nuffnang

Monday, March 22, 2010

bad habit..... duhhhhh!

this is my bad habit yg paling ketara.... kalau dok diam2 tengok tv ke, ralit baca novel ke atau baring2 atas katil tapi tak leh tido, i mesti tarik rambut... or lebih tepat lagi, tarik rambut gatal!!! memang dah lama habit ni start, rasanya since teenage years... ingat lagi, my mum used to tegur klu nampak i dah start letak tangan kat atas kepala.... seriously, ada try nak buang tapi adoiiiii.. bila dah start buat tu cam best je! luckily, rambut kita ni jenis yg akan grow semula around 100-500 helai setiap hari... kalau tak, cuba bayang kan... dari remaja sampai sekarang????? ngeri okeh!!!! duhhhhhhh!!!



2 comments:

honeylanz said...

huhu...boleh jd nipis rambut kan?

Hezesuze said...

uit same kes ngan sis arr lina...
tp alhamdulilah thn lpas baru xde nk cabut2 rmbut tu...

psstt..penah tu smpai botak kapala sis...ekekek

now da berambut balik...huhu

p/s ingatkan sis sorang jek alami situasi camgini..rupe2nye ada kwn gak ye...huhu

nuffnang