nuffnang

Tuesday, February 9, 2010

azlinahilmin@yahoo.com

assalammualaikum....
salam sejahtera....

tittle diatas... yup, that's my email address...
e'mail yg tetiba buat hal... ok, tak le tetiba sangat coz actually, for the past 3 mth dia dah buat hal, cuma i je tak perasan.

baru i sedar yg i tak received email bila nad send message kat fb i last week... lama tau i dok fikir2, terus lah i dok check email.. RUPA2nya banyak important emails yg spam... terus masuk ke 'deleted mails' ampessssssssss!!!!! over weekend i dok baca balik satu2 'deleted inbox' tu.... ampir 3ribu spam mail! banyak yg i missed, ada jemputan kawen la, jemputan arijadi anak la, ada sales preview la.... tak best okeh!

to nad, i betul2 mintak maaf sangat2... i tot i dah sent email kat u, rupanya u tak dapat... and u dah antar 2/3 email kat i ye.. i betul2 mintak maaf ye.. rasa sangat2 tak best jadik camni.. sorry kay!
to iszan, ni pun sama... ingat tak dpt address u... takpe, lambat pun lambat la.. i akan antar jugak, tak feduliksss! ampun kay!

to my friend yg antar segala macam jemputan, thanks ye kawan2... jgn serik jemput i tau! insyaallah, i pegi..

from the bottom of my heart, I AM SO SORRY!!!

2 comments:

Hezesuze said...

adoaiiii camne bleh jd camgitu lina???

jenuh duk baca msg smpai 3riban tu...haha

honeylanz said...

kdg2 email has pun suka2 msk ke spam folder..knp yea

nuffnang