nuffnang

Friday, January 8, 2010

once upon a time....

berabad dah gambar ni!

masa standard 4 & 6 (rasanya)

muka i tak byk berubah kan... sama je dr dule sampai skrg.. (nak kata awet muda la tu!!! ha ha.. perasan!!!!)

TMGS



3 comments:

Hezesuze said...

alamak!
yg mana satu lina ni?? hehe

Awin Roslin said...

ok dah tahu yang mana satu! :))

gambar no 2 tu en, tmpat tu kire mcm tempat wajib ouh nak tangkap gmbar. hahaha.

and anyway, is that puan lim yang berdress blue+red dan puan rohani berbaju pink tu?

Madam Lilly said...

mmg tak byk berubah, tambah lak stail rambut tu, kekal sampai umo 20an, skarang tak tau la sama tak stail rambut tu,

nuffnang