nuffnang

Friday, January 15, 2010

adam's fav activity while in the car

kalau dalam kereta adam mmg suka snap pictures.. just pass him the camera mmg dia akan diam jek through out the journey... dan ini his hasil kerja terkini!


vcd sesame street & dvd player....
boleh tak, sambil amek gambar, sambar gelak tak ingat dunia... maybe dia dok ingat every scenes dlm video tu kot! :p





gambar tangan daddy & daddy's close-up....
gambar close-up mummy pun ada, but tak sanggup nak letak... nampak all flaws kat muka ni! ahaksss....!
mmg ni kira his current hobby, it's ok anak, untung2 jd pro macam saiful nang!!!
:p


1 comment:

honeylanz said...

asah bakat dr kecil kan..

nuffnang