nuffnang

Monday, September 22, 2008

pressie dr hubby..

about 3pm just now, i received this....

its a present from en suami tercinta... sebab kata nya, i love to cook & he simply love my cooking (and of course he loves me too!)..
memang dah lama teringin nk beli oven.. (kita takde oven, ada basic microvawe je...), tingin gak nak bake cakes, cuppies, lasagna, wat ayam golek2 ke.. alhamdulillah, dapat oven plus stove baru skali! syukur ngan rezeki Tuhan bagi..

abang, tq so much..
'lap u' sangat2!





so, dah ada new tools ni kena lah lg rajin masuk dapur, tak gitu!

10 comments:

babyelle said...

wa..besnye dpt stove+oven.. hmm.. tu maksudnye your hubby nk masak time u dlm pantang nanti ke?? hehhee....

linahilmin said...

elle,
hadoiii.. haruslah suami ku itu memasak kan.. pernah mintak dia goreng telur, katanya.. "yang, kedai mamak kat depan tu ada jual telor goreng kan.., jap, abang g beli"... boleh?

tigrismalaya said...

ye lar lina...bes dapar oven baru..kalo diriku yang dapat tah2 kubuat lemari pinggan mangkuk jer hihihihi...pas pantang dan sebagai bole laa masak2 nak gi serbu nie..yeehaaa...

Mrs. Amie said...

hi,

wah dpt oven..besh besh!

linahilmin said...

lina to tm:
lemari pinggan mangkuk!?? he he.. tu la, Insyallah nafsu membuak2 ni nk wat open house nih! klu jadi kita jemput kay, cuma jgn terkejut dgn umahku yg cam kapal titanic karam udah!

linahilmin said...

lina to mrs amie,
he he.. mmg best, tp tu la.. dpt dah time sarat gini kan.. x sempat nak wat kuih raya sebalang dua.. :(

Cyberwira said...

Zanussi is a leading brand for domestic kitchen appliances in Europe. Exported from Italy since 1946, Zanussi is widely recognized for its innovative products and distinctive modern design....

Tgk statements di atas.. umah i pun pakai Zanussi gak.. memang tahan lasak dan bagus..pandai hubby u pilih..

linahilmin said...

lina to mr cyber:
thanks for the info, penuh perasaan i googled, tak dapat pun!

mesti my asben dah cari2 info b4 beli nih!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhh dasat presie hubby ... besar tu oven tue .. pernah plan nk beli tuk mak oven nie .. tp sayang oven lama masih elok ... leh buat bisness pas nie ;-)

linahilmin said...

lina to diana:
patutlah that day i dok tenung2 cornel tu member wat dekkk je! ala, my stove lama dah 'laih' sgt la.. tu yg hubby belikan kot! ihiks..

nuffnang