nuffnang

Tuesday, May 10, 2011

musim tak sihat

cuaca panas melampau sehari dua ni di KL... (errr..., tpt lain di Semenanjung pun sama rasanya)..
bila panas melampau diluar rumah, masuk rumah aircond full blast memang la boleh buat badan cepat tak sihat.
kat rumah ni Ariana mula tak sihat. bermula dengan selsema, now demam. Melepek! lembek!
kesian la sangat!
rasanya, ni la saat2 yg paling memeritkan bagi seorang ibu... bila anak mula batuk terutama bila dalam tidur, muntah pulak pas tu.. aduhhhhh sesak rasa nafas. sedih sangat!

anak, cepat baik sayang!







ps - untuk ibu2 yg ada anak yg sedang berperang dengan sebarang penyakit, BERTABAHLAH!

2 comments:

makcikkantin said...

take care lina...of yourself and of course your lil ones

zailamohamad said...

samerlah ngan my kids..mula-mula Haziq yang batuk2 then dok cium adik dia Ashraf tu, malam td Ashraf pula panas badan..sian sangat2 baby kan..Aira ok??

Ameera pon stok jenis muntah kalau demam..huhuhuhu

Apa2 pon semoga anak2 kita cepat sembuh!!

nuffnang