nuffnang

Wednesday, December 2, 2009

SR chocolate indulgence cake

semasa aidiladha kelmarin, we went to my mil's bestfriend's house, masa tu akak tu hidangkan a piece of cake utk adam. adam makan dgn riang ria. masa dah nak balik, akak tu tapaukan satu lg utk adam. sampai je kat rumah nenek dia, dia pun terus makan. malam tu lepas solat maghrib, terus gerak balik kota kemuning. hubby cakap nak stop by kat bakery nak belikan adam, cake sebab tadi nampak dia makan bersungguh2. stop kat La Boheme... beli sebiji choc cake (with buttercream) harga rm30 (dah lah kecik je)... balik rumah, adam mintak... dia rasa sikit, pastu dah taknak! adehhh, patut la mmg tak berapa sedap pun! adam ni dahlah amat memilih! so, hari ini, selepas keluar bersuka2, hubby stop kat SR (area rumah) utk beli cake utk anak bujang kesayangan. whole cake (2kg) baru rm73. adam makan kali ini. alhamdulillah... hati senang betul kalau tengok anak happy!

happy Adam!!!!
:)


4 comments:

honeylanz said...

SR mmg sedap la. my.fav choc moist..

linahilmin said...

honeylanz,
mmg sedap kan... tp bab, badan naik tu plg tak tahan kan! adoyaiii!

aDILriDZ said...

uuu choc indulgence sedap kot.. hehehe
best nya kalo mk n bpk bt surprise kat anak2 diorg dgn cake ka apa2 yg best.. hehe..

Hezesuze said...

kek SR mmg ler sedap lina oiiii....huhuhu
uik! abis ke kek tu adam makan...byk tu....

nuffnang