nuffnang

Thursday, December 24, 2009

HO HO HO!!!!!

esok krismas kan... but bg kita yg tak celebrate ni, kira tumpang bercuti la. kalau kat oversea leh la gak bersorak2 main snow, shopping2 during boxing day... (ehh, yg ni dok kat sini pun boleh, banyak je online sales blog). weekend ni mesti byk orang berkenduri kan, kahwin, tunang, khatan... ramai juga yg ambil peluang habiskan cuti tahun, bawa kaum keluarga pegi holiday... tapi, kalau skrg baru terhegeh2 nak call tanya hotel's room, jangan haraplaaaa... confirm takde! so, for those yg akan memulakan cuti2 malaysia esok, selamat bercuti... have a safe journey. pada semua drivers, hormat each other (Insyaallah) semua selamat...

isskkkkkk, ye ye je kan akak ni bercerita, padahal tak tau nak citer pasal apa dah...! ha ha!

actually, tujuan menulis ni pasal nak lahirkan rasa tak sabar nak balik kampung... Insyaallah, saturday lepas kenduri seorang teman di klang terus head up to Taiping... pastu plan nak balik Kelantan... nak gi jalan2 terengganu... mari pakat2 gi makang kepok lekor weh!!! tak sabar nak blk kelantan, mana tidak nya dah almost 2 years tak balik. rindu sangat ngan tok & nenek kat kampung. rindu nak makan nasi dagang, kerabu, laksam, etak, ayam percik, ikan percik, akok panas, bahulu, sup belut.... and the list goes on!

tak sabar nih!!!!

4 comments:

honeylanz said...

iye..has pun x sabar nk tggu mak ayah dtg KL..then kami mau ke utara: penang-perlis ;)

Nurhayati said...

bulan ni bulan holiday.. syokkan. ;)

p/s: ada dapat parcel dari yati tak? risau kot tak sampai huhuhu

fatin said...

sedapnye...sedapnyeeeeee!!! jeles..jeles. i tak blh gi mana2, duk KL je la kaedahnya.

zailamohamad said...

by the way Lina, Zaila sekarang kat Kelantan..you oghe Klate jugak ke??

nuffnang