nuffnang

Sunday, February 8, 2009

sabtu yang santai...

duduk kat umah je arini..
my other half down with flu & cough...
get well soon ye hubby, esok leh g jalan2... hiksss.. :)
so, dah tak kemana2 ari ni masaklah macam biasa....


brekkie:

fried pasta in 2 version, pedas & tak pedas (untuk my lil prince) & sausage roll


dah... adam taknak lak that pasta, make him toasted cheese sandwich..
ye, anak boboy saya amat cerewet bab makan!


lunchie:

ayam masak lemak cili api & ikan sambal...
hubby yg request..

tea:

bubur jagung..
lama tak makan... gi econsave nampak jagung terus amik 4 tongkol..
sedap!


petang keluar jap, temankan hubby gi klinik...
balik, stop magazine stall, beli ni..
magazine rasa & novel 'aura cinta by aina emir'..
nak beli mag 'in-trend' dah abis lak... isshhhh...



itu sajalah.. cite ari sabtu saya...
malamnya.. tengok cerekarama..
lama sangat tak tengok slot cerekarama ni... tp semalam saya tengok sebab nk tengok tudung2 yg dipakai oleh pelakon tu (ayu raudah)...
nama tudung tu zahra.. cantikkan tudung tu..
sape2 nak beli sila lah ke blog sahabat blogger saya diana..
ni link nyer - http://frendzybizzz.blogspot.com/
... ermmm saya pun tengah pikir2 nk beli ni!


oh ye...
arini my darling girl.. genap 4 bulan..
happy 4 mth old, darl!
alahai, cepat nyer masa..
hobi terkini ariana... antaranya;
masukkan jari dlm mulut (rasanya gusi dah start itchy tu...), meniarap then try lift her bum-bum (alahai dik, meniarap pun baru je pandai!), membebel, senyum, sengih...
we love u, girl!


5 comments:

CoNniE said...

erhmm sdp2 belaka masakan nye... mcm2 ade.. ahakss...

Happy 4mnth old dear Ariana.. cute, rambut cacak2.. hehehe...

hezesuze said...

eee sodapnye...nak cikit bleh...hehehe

mummYaeesh said...

wah...laparnye tgk gambar2 mknan ni...plg teruja tgk bubur jagung tu hah..sedapnye...da lama tak makan!

hOtMaMa said...

wahh..sedapnyer.. tetiba terus lapar tengok gambar makanan nih..hehehe

linahilmin said...

lina - connie,
nak tau sedap ke idak kena lah datang rasa...
a'ah.. rambutnya cacak2, abang dulu pun camtu!

lina - hezesuze,
boleh.. mai datang umah..

lina - mummYaeesh,
memang sedap.. ni pun wat pasal lama tak makan.. tingin!

lina - hotmama,
manade sedapnye... hotmam masak lagi meriah!

nuffnang