nuffnang

Thursday, February 12, 2009

last sunday's activity...

last sunday, since nothin to do at home.. (read: byk je keje, saje cari alasan nk jalan2..) we went to 'jalan-jalan' at Aeon Bukit Tinggi...
Niat mmg nak jalan2 je...
tapi....
ermmmm...
TERshopping gak baju/seluar mummy & anak2..
dah beli2 serba sikit... makan lak..
we dined at...



PASTAMANIA

we ate this;

garlic bread & mushroom soup..
mushroom soup nyer amat yummy!
garlic bread 3pcs tu adam yg abiskan... hu..hu...


hubby's


mine & adam's



ada orang tu bored tunggu food lambat sangat...
tengok, abis disusun bottles tu..


dah tengok muka bosan tu, mummy usik2 la sikit...


my girl...


-ariana, my happy girl-




6 comments:

CoNniE said...

Aeon Bukit Tinggi, tiap2 bln pi sane, sbb umah dkt je dgn tmpt tu..

Adam tgh lapar kot, tu yang bosan menunggu ehhehehe...

mummYaeesh said...

lina bila nak posting special pose pakai tudung?asyik nampak sipi2 jek la..tak puas..hehehe

hezesuze said...

ada gak gi sana tp lom try lagi pastamania...

akan ku try...hehehe

tigrismalaya said...

tu dia...dah dekat ngan jj bkt tinggi so jj ioi telah dilupakan yer...a ah lina..pose laa penuh2, nampak penuh keayuan...

linahilmin said...

lina - connie,
next time klu ig sana leh kita jumpa-jumpaan..
a'ah.. lapar la tu..

lina - mummyYaeesh,
special pose... kena tunggu ai slim ala2 nasha aziz.. wooohoooo!

lina - hezesuze,
ok la, kira kategory boleh tahan.. saya amat x cerewet bab makan2 ni.. semua leh bedal!

lina - tigrismalaya,
tau x per.. nanti ioi baru tu fully operated kita gi gether2 kay!
ps- tm, apsal i x leh masuk blog u???

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mai ai rambut pacak .. comel tue ..he..he.. prnh mkn pastamania thn lepas .best2 .. oklah dgn harga kat PV ..lina nanti ada novel best2 rekemen k ..TQ

nuffnang