nuffnang

Saturday, June 29, 2013

Kedai Buku / Novel paling best! BOOKALICIOUS

Anda peminat novel? Tak kisah lah novel melayu / inggeris, kunjungi kedai ni mesti anda suka! BOOKALICIOUS terletak di SUMMIT USJ, Subang. Kalau tak salah, 2nd floor. Tauke berbangsa Cina tapi tanya lah apa sahaja mengenai novel melayu terkini, dia boleh jawab dgn baik & akan recommend buku2 yg best utk anda. Kalau drama / movie yg di adaptasi dari novel pun dia tahu! Susah tau nak cari peniaga buku macam ni! Nak best lagi, harga adalah lebih murah berbanding 2 kedai buku famous berlogo warna merah tu! Untuk novel inggeris banyak novel terbaru, ada novel yg diiklan 'pre-order' dikedai buku 'famous' tapi kat sini dah sampai! Haaaaaa, best kan! Jom serbu!









ps- iklan tak berbayar! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

bangibookseller said...

Visit our collection of english novels... Sophie Kinsella, Cecelia Ahern (p.s. I Love You), John Grisham, James Patterson, children's books...

http://bangibookseller.blogspot.com/

nuffnang