nuffnang

Tuesday, July 17, 2012

Ready to wear; Jovian by Jovian Mandagie

there you go....... sehari suntuk dok refresh website http://www.zalora.com.my sebab tunggu pretty dressess from famous designer! Bila lagi kan nak merasa pakai baju designer tersohor kan! Nak masuk walk-in into their boutiques and tempah baju, memang tak (mampu!) lah kan! He he...




cantik? berkenan? cepat pi check kat website Zalora; tapi diingatkan takde measurement's table sebagai rujukan! grrrrrr...... ataupun, kalau rasa nak try dulu before beli sila la ramai2 ke Butik First Lady, Jalan TAR... boleh lah cuba & beli!

selamat hari rayaaaaaa! ehhhh..! :p





- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhh ada yg dah rembat ker ?

DaZzlingLilLy said...

tak sempat usha kt zalora semalam sbb tido awal..tgk pagi ni dah tinggal sikit je..

nuffnang