nuffnang

Monday, April 30, 2012

love-hate relationship......

with Avent Bottles!
:(

thinking of change to;








MAM






TOMMY TIPPIE







NUK







MOTHERCARE









*sigh*
botol susu pun sampai kena buat deep thinking camni, zaman mak2 kita dulu beli botol rm2-3inggit jek, besar pun kita! Ye dak??? He he.....










- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal.i suka guna avent,sebab comel je..hee.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

DaZzlingLilLy said...

hehe..tak dapat bayangkan kalo kita dulu2 pun pakai avent..alah beli jer serba satu dr semua brand tu akak..agak jemu tukar..pastu simpan..

Nurhayati said...

ada gak nak tukar pakai tommy tippie tp zaf nak avent je. jdnya ikut je la kan. dh dia yg bayor hehe

nuffnang