nuffnang

Tuesday, November 22, 2011

tendangan hikmat Baddrol Bakhtiar

TAHNIAH HARIMAU MUDA!

Tahniah Ong Kim Swee


Penuh debar menonton Final Bolasepak SEA Games semalam. For those yg lemah jantung memang tak patut tengok! :p

Both team bermain dengan baik. Andai semalam bukan rezeki Malaysia, saya pasti ramai yg tetap akan bangga dengan kesemua pemain muda negara; they play their hearts out! Bersungguh-sungguh! Kagum dengan semangat juang tinggi mereka! Bayangkan, setelah beberapa hari di-psiko melalui media / suratkhabar disana, di-provoke dengan pelbagai kata nista mereka tetap gagah! Tidak gentar, tidak takut! Salute! Bayangkan, Stadium Glora Bung Karno yang penuh sesak dengan penyokong garuda yg berwarna merah, tidak sedikitpun melemah kan semangat mereka, langsung tidak cuak! Hampir 120minit permainan, biarpun dengan penalti jadi penentu, saya secara peribadi merasakan mereka tetap terbaik! Kudos!


tendangan keramat kapten Harimau Muda, Baddrol Bakhtiar. Terima Kasih, Bad!














the unfogettable moment!







In overall, semua players bersungguh-sungguh; tapi ini 3 pemain pilihan saya!


GoalKeeper
Khairul Fahmi Che Mat
orang muda yg berjiwa besar!
Tq & tahniah Apek untuk permainan yg cemerlang sepanjang SEA Games!
Tak salah kalau saya kata he's the best goalie in Malaysia history!







Mr Kapten
Baddrol Bakhtiar







Mohd Muslim Ahmad






Meremang bulu roma bila Negaraku berkumandang di Stadium Glora Bung Karno dan kali ini tanpa sorakan 'boo'!




Harimau Muda, you've prove it (again) that you're the best football team in South East Asia!





ps- jangan lupa malam esok (8.45pm) beramai2 ke Stadium Bukit Jalil untuk sama2 menyokong Harimau Muda untuk kelayakan olimpik.
Harimau Muda vs Syria. All the best!



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Joy said...

bola mlm td tu..mmg the best game ever kan? 10 min terakhir rs mcm org dah x cukup dadah...dup dag dup dag...hihihiih

FAM said...

gigih pi snap gambar kt tv. haha. adrenaline rush weh tgk bola smlm. smpi susah nk tido. :p

nuffnang