nuffnang

Sunday, August 14, 2011

once a year....

dah mcm tradition, bulan sekali dalam bulan puasa mesti akan terjah Syed (Puchong) utk cari ni... pelik la jugak, time2 lain pun ada rasanya dia jual.. tp kitaorang akan cari dlm bulan ramadhan je.. Tu pun sekali jek..!
:)








Nasi beriani bukhara

Rasanya sangat sedap! tiap2 tahun pun rasanya tak lari.. sedap sungguh2!

Kalau rajin cer type 'nasi beriani bukhara' kat search box, mesti jumpa gambar utk tahun2 yg lalu... Yg pastinya tiap2 tahun pun i akan puji!

http://www.syedbistro.com






- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

zailamohamad said...

wah!!tengok gambar pun dah nampak macam sedap;)

nuffnang