nuffnang

Tuesday, February 22, 2011

false alarm

photo

about a mth to go.. perut, pinggang & 'down part' mula terasa sgt2 sakit. berdebar walaupun masuk third time. Hubby everyday keep remind, "if u cant get through both my number, pls get my secretary, pa to searh for me hi and lo"... ok, sir! Insyaallah, everything under control. Amin! ps- baby A---, nak kluar pun jgn lah masa daddy outstation, pandai2 pilih time k!

3 comments:

Joy said...

gulp..tetiba I lak yg berdebar2...

makcikkantin said...

Ohhhh, take care lina, this is the time yg "anytime can jadi.." have yr baskets ready by the door.

zailamohamad said...

i pon samerlah..really hoping that baby keluar pd masa yang tepat, dah beli dah tix ntok MIL datang this school holiday tapi nk kn berebut ngan my SIL yg nak delier 3rd baby juga..bencik tau!!

harap2 masa sakit tu anak2 i dekat nursery, kalo x leh imagine camno susahnya nk ke hospital angkut diorang..huhuhuhu

nuffnang