nuffnang

Monday, December 15, 2008

bestfriend & friend & newfriend...

ni pun versi compilation gak...

BESTFRIEND
my bff, suzana... when i still on confinement, dia dtg melawat with her family.. ni la buah tangan utk ariana..

baju.. & tuan punya baju.. thanks darl, i lup u!
last 2 week, zana ada wat bday party her 1st daughter..
ni bday girl, tisya, anak dara zana... ishh, tak lama lagi dapat menantu la wak makcik!

FRIEND
my collegemate, izuan @ jotos dah selamat melangsungkan perkahwinan.. majlis buat kat dewan 'something' kat cheras, laukpauk dari d'saji katering yg amat sedappp..!
otw ke kenduri.., ariana lena atas pangku mummy.. & pic pelamin (pic pengantin tadak!)
selamat pengantin baru izuan & fiza, semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa!
NEW FRIEND
ni pun citer during confinement that day.. my new friend datang melawat.. kenal wan ni coz i rajin bertandang kat blog dia, email2 then jadi kawan.. she reviewed all novel that she read... for those who loves malay novels, leh jalan2 kat sini. masa wan dtg umah, ada special 'buah tangan' for me.. thanks wan!
dress untuk lil ariana...

special pressie dari wan, novel 'panggil aku dahlia' - noor suraya, beserta tt from the writer itself! buku ni mmg best! its from jemariseni (novels from jemariseni mmg best2! & u can buy it online with a free courier charge!).. http://www.jemariseni.com

1 comment:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah dpt gift ..kita baru ps baca novel Lili buat Najah .. BESTTTT GILERRRR ;-)

nuffnang